The Start of The Year 2010 on The Six (6) Season Calendar was 31 DEC 2009

Discussion in 'Ancient, Indigenous, & Tribal Calendars' started by Susan Lynne Schwenger, Nov 2, 2014.

  1. Susan Lynne Schwenger

    Susan Lynne Schwenger The Final Synthesis - isbn 978-0-9939480-0-8 Staff Member

    Messages:
    6,134
    moon3110.
    THE LAST FULL MOON in DECEMBER 2009
    31 DEC 2009
    Photography Credit: Donna Spratt aka Cosmic Mind


    The Start of The Year 2010 on The Six (6) Season Calendar was 31 DEC 2009

    This calendar used to consist of 6 seasons x 60 days = 360 days

    (after 1572, when The Gregorian Calendar was implented,

    it has been modified to The Gregorian Calendar, as follows:

    4 Gregorian Years = ((3 x (360+5) + 1 x (360+1+5))

    This Calendar is used by First Nations, Native American, The Metis, The Maori, and, The Aborginee of Australia

    The Winter Season begins on The Last Full Moon of December, which was 31 DEC 2009

    - All tribes utilize a 260 day calendar, along with a 360 day calendar

    which was modified to 360+5 days, in a regular year or 360+1+5 days in a leap year) after the year 1572.

    This calendar, is also known as The Ancient Year (360 days) Calendar,

    or The Thirteen (13) Moon Calendar

    ~ Susan Lynne Schwenger


    moon3110.
    THE LAST FULL MOON in DECEMBER 2009
    31 DEC 2009
    Photography Credit: Donna Spratt aka Cosmic Mind


     
  2. Susan Lynne Schwenger

    Susan Lynne Schwenger The Final Synthesis - isbn 978-0-9939480-0-8 Staff Member

    Messages:
    6,134
    Dragon Almanac:

    The 'Plumed Serpent' ABC...XYZA* = 27||72 = WORLD = LAWWAL = 2x{1+2+3+...+34+35+36}=666+666=1332

    Quetzacoatl = 72x12=864=32x27 = 153 = 9 = 666

    '12 Hourtime of Day'=72x6=432=16x27='12 Hourtime of Night'

    864/12=72=936/13
    27x32=3x4x3x4x3+3x4x3x4x3=33x25=1x864=2x432=4x216=8x108=16x54=32x27

    72=864/12=360x26/130=65x144/130 = {60x60x24}/{60x20}={86,400 Seconds in 24 Hours}/{⅓ Hour} = Precessional Dragon Years per Sign 12 in 13
    65x144,000 (Mayan Baktuns) = 9,360,000 Days (Mayan Kin) = 360x26,000 Dragon Days = 390x24,000 Moon Days

    25,626.81 'Civil Years' = {9,360,000 Dragon Days/365.2425 Civil Days} = {9,360,000 Dragon Days/390 Moon Days}
    26,000 Dragon Sun Years = 25,626.81 'Civil Gregorian' Years = {12/13}26,000
    = 24,000 Dragon Moon Years

    The Dark Moon Lilith Circle of 9x40°=360° in 9=¾{12} Circle Years
    {40°40' per 'civil year' in 8.85 'civil years' 9 months per sign}
    24,000 ancient years x 390 ancient days = 26,000 ancient years x 360 ancient days =
    9,360,000 ancient days
    9,360,000 ancient days =5 major cycles x 13 minor cycles = 65 cycles of 144,000 ancient days
    =9,360,000 ancient days
    9,360,000 ancient days/360 ancient days = 26,000 ancient years
    9,360,360 ancient days/360 ancient days = 26,001 ancient years
    9,360,000 ancient days/260 ancient days = 36,000 ancient cycles of 260 days
    260 ancient day cycle = 5 days per ancient week x 4 ancient weeks (of 5 ancient days) =
    20 ancient days x 13 cycles of 20 ancient days = 260 ancient days

    Tony Bermanseder and Susan Lynne Schwenger
     

Share This Page